Pages

Thursday, November 4, 2010

MEDOI the Return

seronok sesangat semalam ( 3 Nov 2010 ) sebab dapat jumpa balik adik-adik fasi aku mase Kem Motivasi SK LKTP Medoi March lepas. pihak sekolah telah membuat lawatan sambil belajar untuk mereka ke UTM. walaupun 1 day trip jer, tapi aku ngan fasi-fasi lain cukup excited dan seronok...adik-adik tue pun nampak macam seronok gak..yeay...
pemandangan dari atas DSI
Kak Nor - jurufoto kami yang sempoi
Kak Ecah - akak yg happy
ketibaan rombongan dari sekolah ke UTM kami sambut dengan 2 buah bas di stesyen kereta api Kempas..terus ke UTM untuk taklimat ringkas before bawak tour melawat library, dewan, fakulti masjid taman rusa etc...tapi yang menariknya masa lawatan di dewan, kebetulan tengah ada Festival Kebudayaan Sekolah-sekolah Peringkat Kebangsaan..pergh..memang rezeki dieorng la dapat melawat UTM semalam...
sekitar sesi raptai Festival Kebudayaan
tue dia..mama razzi snap aku di tasek :)
dah habis tour UTM dah lunch then kol 4pm kami bawak ke Danga Bay..time for shopping...pergh...memang letih tapi seronok melayan karenah mereka...sambil-sambil menggamit memori masa kami pergi Medoi hari tue...siap ade adik nie belikan hadiah (keychain) kat Danga Bay untuk aku ngan akak fasi lain...ade yang belanja kami ais krim wafer etc...sepatutnya kami la yg kene belanje tapi terbalik pulak....memang seronok dan aku amat berbangga pernah bersama-sama mereka...
Kak Lisa yang sporting
Kak Ira yang cOOl
BTW, next week dalam 11 November kemungkinan besar keputusan UPSR akan diumumkan...so kami dari UTM mengucapkan all da best buat adik-adik dari MEdoi dan untuk pihak sekolah juga...kami mendoakan kejayaan milik kita semua..insyaAllah aktiviti seperti ini akan terus diteruskan
lepakking di Danga Bay
Kak Baiti yang ceria sokmo
Kak Nurul yang semangat kental
walaupun mula-mula terdapat misscommunication antara kami dngn pak cik bas, then everyting jadi okey..pas tue misscommunication plak dngn makanan...tapi berjaya settle gak..kat situ jer aku amat ralat sikit...sebab apa???kami student mereka pegawai...tapi bagi aku as long as benda tue betul, aku fight balik...kalau dah betul buat salah, admit jer la..jngn nak beri alasan tak dapat tentatif la orng lain in charge la...apa-apa pun kehadiran pihak SK LKTP Medoi ini amat menggembirakan aku dan fasi-fasi lain...kalau ade kesempatan, kita kan berjumpa lagi
di PSZ....lovu u all :)

10 comments:

miss K said...

best+seronok lol ngn dowg..huhu

Anonymous said...

aku dapat anugerah sempoi dari mus..hahah

puterapescado said...

@ lisa : next year kite g lagi..... :)

puterapescado said...

@ Anon : sape kamu???bek ngaku...hehehe

chiLleD...!! said...

mmg syok law program ngn budak2..=)

J.M.R said...

mcm2 hal timbul bl handle some program kan/..

puterapescado said...

@ chiLleD...!! : memang seronok..lau compare sek ren ngan men, aku suke dak sek ren...

puterapescado said...

@ J.M.R : erm tue biase la...at least admit la kan..

princeduyong said...

best aktiviti ni..

Yana said...

laa.. apesal x bgtau awal2 nk dtg utm.. u saye tuhh! :)

best x utm? heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...