Pages

Friday, November 12, 2010

Tahniah untuk anak buah tersayang

semalam, Khamis keputusan rasmi UPSR 2010 telah diumumkan...teringat pulak kembali 11 tahun yang lepas masa aku nak amek keputusan...tahun nie anah buah pertama aku pulak yang amek...kepada yang nak kenal, anak buah pertama aku Ahmad Daniel ataupun aku panggil Nyiel [cam ner nak pronounce???] merupakan salah seorang calon UPSR tahun nie..and guess what?? He got 5A's for his result...Nyiel, acik mus kamu nie amat berbangga dngn kamu...
curi dari FB die..die yg kiri :)
kalau before ini en3 pasal baru wish untk exam, kali ini en3 pasal ucapan tahniah pulak...tapi die nie tak nak masuk asrama la pulak...hai..penat la beloved uncle die nie pujuk..still tak nak...tapi tak pe la...kang pakse-pakse nanti laen plak jadi nye kan!!!
curi dr FB Skor Bestari
lupa pulak, tahniah jugak untuk adik-adik kem Extravaganza hari tue yang cemerlang...wow..26 calon dapat 5A...tapi untuk adik-adik yang tak dapat 5A, jngn sedih sngt..PMR ngan SPM ade lagi kan..untuk adik-adik dari Kem Motivasi Medoi, Sk Kg Maju Jaya, Kem Remaja Bersamamu dan kem-kem lain, tahniah atas kejayaan kamu semua...abg amat berbangga dan gembira mendengar keputusan peperiksaan kamu...

p/s : alamak...anak buah aku dah mintak hadiah...any suggestion???

12 comments:

cik panadol said...

seronok tgk budak2 ni berjaya kn...

tahniah Nyiel....mintak hadiah mahal2 sikit dr uncle kamu ni hahaha

puterapescado said...

@ cik panadol : memang seronok..tetibe plak uncle die yg lebey kan....

mane bley mntak mahala2..uncle die dulu pun x dpt hadiah dr unclenye..

Kyuubi said...

wah tahniah leh score 5A. hebat. aku dulu tak sampai separuh dpt A. hahaha
alang2 mintak iphone sebiji. hahaha

ikhlas dr,

Blogger 20 Sen

maCy said...

budak2 sekarang dah pandai :)

puterapescado said...

@ Kyuubi : hehe..like uncle like nephew... :)... iphone??uncle die pun pakai hnset lame

puterapescado said...

@ maCy : erm..tue la..dunia semakin maju

i am S!L4H.. said...

pndainye anak buah..heee

POSH76 said...

Tahniah!! budak la ni mmg pandai2 belaka

kiterkitikitu said...

semoga berjaya dan terus berjaya (: InsyaAllah

puterapescado said...

@ i am S!L4H.. : erm..rezeki die kot..hee

puterapescado said...

@ POSH76 : erm...cam tue la kak...

puterapescado said...

@ kiterkitikitu : insyaAllah..doa-doakan la yer.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...