Pages

Thursday, March 18, 2010

Sekitar Program Motivasi di SK LKTP Medoi

Lamanya tak updates blog nie... Pada 12,13 14 Mac lepas, kami dari Kelab Kaunseling dan Kerjaya (KKDK UTM Skudai) telah dijemput utk bersama-sama pihak SK LKTP Medoi, Segamat dlm menjayakan aktiviti Sambutan Maulidur Rasul & Motivasi UPSR. Kami dari KKDK amat berbesar hati dapat memberikan dan menyediakan pelbagai aktiviti utk para pelajar yg bakal menduduki UPSR pada tahun ini. Dgnn layanan pihak sekolah dan penduduk FELDA Medoi yg boleh dikatakan 1st class, aku rasa amat bertuah sekali dpt bersama-sama mereka selama 3 hari. InsyaAllah, kami akan terys menjalinkan kerjasama antara 2 hala bersama mereka dlm membantu adik-adik yg bakal menghadapi UPSR.

So, Layanlah la gambar-gambar nie.. utk gambar laen-laen,boleh tengok kat FB..
-gambar program Motivasi SK LKTP Medoi-
Nie la program motivasi paling best yang pernah aku handle & join.. Thanx guy..


~~di majlis penutup...

~~bersama Latiff, pelajar tahun 6 SK LKTP Medoia

~~cikgu Sulaiman dan YDP PIBG

~~sekitar treasure hunt...best...

~~fasi-fasi yg telah memprankkan ketua fasi mereka...thanx guys!!

~~barisan fasi utk perang putih :)

~~selepas perang putih..

7 comments:

pak long said...

salam buat cikgu...
nanti nak nuntut ilmu buat program cam ni dengan cikgu...
moga terus berjaya ngan cemerlang

puterapescado said...

salam buat pak long...
saya bukannya cikgu....saya cuma pelajar ipt jer..
semua ini adalah tanggungjawab kami kpd masyarakat...tapi kalau ade ape2 program utk dijalankan, kami amat berbesar hati utk menyertai nya :)

Cik Mimie Hanimi said...

nice2!!!!
sweet happening....

ardinihumaira said...

^_^ seronoknya

puterapescado said...

memang seronok....
nak join???jom..hehe

Che' Pit said...

oooo medoi

dekat le dekat kg cp..

Abd Karim MJ said...

Oh bro...

Ini kampung saya nie.. tahniah bro sbb adakan program sebegini, sesetangah student tu saya tak kenal just a few of them yang saya kenal...

by the way.. good luck bro dalam membantu generasi akan datang !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...