Pages

Tuesday, August 3, 2010

Jamuan Makan Malam XV10

seperti yang telah dirancang, pada 31 Julai iaitu Ahad lepas, mus dan para barisan fasilitator Kem Extravaganza 2010 (XV10) bersama-sama meraikan kejayaan menganjurkan kem tersebut dengan jamuan makan malam di Senibong, tempat yang mus telah ceritakan sebelum ini. memang best...makan besar dan paling best FREE !!! seramai 23 orang telah pergi berkonvoi dngn 7 bijik kereta..wow..banyak tue...sorry kepada Que, Didi & Nita coz korang tak dapat bersama-sama..
inilah menu utama kami malam tersebut...sang siakap masam manis...memang tip top la...kalau sebelum ini masa pergi survey, mus telah mencuba siakap 3 rasa, tapi pada malam ini, siakap masam manis...utk 23 orang makan, kami telah menempah 4 ekor siakap yg ini..'AAAAAAAAA' memang kekenyangan la....bukan setakat siakap jer...
ha...kat meja mus duduk ini complete set...ada siakap, udang butter, sotong goreng tepung, lala pedas, tomyam siput...eh sayur plak tak de..hehe...sayur meja lain...dan air laici...tak menang tangan mus utk menghabiskan semua makanan....hehe
setelah abes makan, tibalah sesi suprise utk Nora..kebetulan bufday dia..cam biasa.. mus bertindak sebagai pengarah lakonan, buroq (yg baju hitam) sebagai pelakon utama dengan bantuan Apex & Fahmi...ha..tengok la muka Nora..cuak...ops lupa..idea adal disumbangkan oleh Aris...cuma telah diolah oleh tuan pengarah..hehe..tpi watak tambahan dr pekerja restoran telah mencacatkan sedikit drama sebabak malam tue :p
sesi penyampaian hadiah dr Aiman...si junior yg bakal menggantikan senior-senior yg bergetah ini..hehe..Aris yg berada disebelah kiri aku tue la yg telah mengeluarkan idea utk jalan cerita drama sebabak yg hampir mencuakkan si Nora...:) suka gambar ini sebab ada 3 in 1....macam nescafe pulak...apa yg 3 ini 1 ini???ha..cuba ler teka :P
seperti biasa..setelah habis berxtvt iaitu makan-makan, drama sebabak, serta pesta krim kek, time for picture....macam-macam gaya boley dilihat masa sesi bergamba..oh..tak sempat nak share gambar banyak-banyak...thanx to Imran atas kesudiannya utk menjadi photographer pada malam tersebut...maybe kalau anda ingin melihat & merasai detik-detik malam itu, boleylah lihat gambar-gambar di FB beliau...sayonara Senibong...nnt bulan Ramadhan pulak kami datang lagi... ::))

6 comments:

Syafiq Kadiran said...

wooo!!!!best nyer makan besar!!!

puterapescado said...

memang best....
tambah2 makan free kan...
lagi laa............ :)

suhaisweet said...

Makan!!Nice friend...visit my latest entry that goin' to touch ur heart..hopefully ;D

puterapescado said...

@ Suhaisweet : thanx...okey..done :)

M a W a D D a H said...

bestnya dia makan2...xajak kite pun..ngeee...

puterapescado said...

@ MAWADDAH : oh ho...jom la kite g..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...