Pages

Saturday, July 31, 2010

Program Pembangunan Sahsiah SK Kampung Maju Jaya - part 1

ish...pergi program lagi ko mus erk...best ke???haha...tue dia salah satu soklan dr member aku lepas aku bagitaw yg Sabtu-31 Julai 2010 aku nak pergi 1 program kat SK Kampung Maju Jaya, Kempas, Johor. what can I say lagi...memang best sesangat coz dapat sumbang sumthing to outside community. tak kan la kan nak jadi student yang ulat buku.. oh melalut pulak.. erm okey kali ini aku nak ceritakan sedikit pasal Program Pembangunan Sahsiah SK Kampung Maju Jaya - part 1 ini. ish ade part-part la pulak kan...erm ye la..part 2 akan disambung pada 7 Ogos nanti..nantikan kemunculan nye :)
sedikit background pasal program nie la kan...okey...actually program nie bercorak motivasi..peserta terdiri drpd pelajar tahun 4 & 5 seramai 130 orang...memang kalau kita tngok, motivasi adik-adik ini lain bila ada orng luar datang then bersama-sama dieorng....memang best.
waktu sesi pengenalan fasi kepada adik-adik....sekali tengok Khatijah tue dah cam memberi manifesto "Undilah akak utk jadi fasi adik-adik"..hehe...
nie la adik-adik yang memang sporting hyper aktif habis...semangat memang tinggi...walaupun nakal sikit..eh..biasa la nakal kanak-kanak kan, tapi adik-adik nie baik sangat...semoga adik-adik ini terus membesar menjadi seseorang manusia yang bernilai :)
ini antara aktiviti yang telah dijalankan..kami namakan dngn piramid SC..entah la...kenape nama die piramid SC...setiap peserta tengah concentrate tue :p
si comel adik-adik SK Kg Maju Jaya sedang memperagakan baju ciptaan mereja..haha..ini antara yg sempat di candid...macam-macam design mereka buat...sungguh kreatif pemikiran adik-adik ini...erm ade lagi aktiviti-aktiviti yang telah dibuat tadi tapi tak dapat nak dikongsi... :(
ini adalah lepas tamat xtvt....memang masa amat mencemurui kami utn bersama-sama dngn adik-adik ini..dr jam 8a.m - 1p.m, memang kasi gunakan sepenuhnya utk bersama-sama adik-adik ini...dan semangat ini adakan terus dikekalkan utk Program Pembangunan Sahsiah SK Kampung Maju Jaya - part 2 pula, next week dngn pelbagai aktivit laen..dan part 2 pula, masa yg diperuntukkan bagi kami alah sampai jam 5 pm..yes adik-adik..kita akan bersama lagi..jadi Jumpa Lagi :)

4 comments:

AiN Z said...

seronok la ye :)

puterapescado said...

@ AiN Z : erm..seronok.. nak join :)))

kak ina mail said...

sodapnya ikan siakap masam manis.berjimba-jimba ye korang sambil makan sodap .

puterapescado said...

@ Kak Ina Mail : erk..kak ina...silap komen post erk..huhu...sini citer pasal kem..hehe..BTW thanx..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...