Pages

Thursday, July 29, 2010

Jemputan Family Day

wah dengan bangganye nak bgtaw tadi dapat kad jemputan untuk Hari Keluarga UTM 2010.hoho. Hari Keluarga ini akan diadakan pada Sabtu, 31 Julai 2010 ini. erm tapi memandangkan ada komitemen lain, iaitu Program Pembangunan Sahsiah SK Kampung Maju Jaya, so tak boleh la nak join. program kat sekolah nie lagi penting untuk dijalankan. tapi, memang terasa dihargai bila Pengarah PKK bagi kad jemputan tue tadi.hehe.
ha...cantik kan kad tue..ala-ala Afrika dah..erm mentang-mentang la World Cup baru abis kat benua Afrika, kad nie pun dah jadi theme Afrika..tapi tak pe..janji cantik kan...so kite bukak belakang kad nie plak utk detail
ha..tue dia..name aku terpampang...cis...tak pe la..next time la kan aku join...dah la tetibe bas utk pergi program di sekolah tak dapat :( ... tapi x pe la kan...plan B tetap ada...eh dah lari topik plak..dr Family Day UTM jadi cerita pasal kem kat sekolah...

2 comments:

n@jwamz said...

uiyoOo best nyer jadi fasi..
got ramai adeks kan...:)

puterapescado said...

@ N@jwamz : erm....boley kate bnyk adeks la..haha...dah bnyk program pergi.. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...