Pages

Friday, June 15, 2012

Saya ada anak baru

Tahun ini, aku menerima seorang lagi anak buah baru. Hoho, jika tahun lepas dah ada penambahan lagi tapi dari ibu yang lain, tahun ini aku dapat lagi. Okey, ini anak kakak pertama aku dan newborn ini adalah anak ketiga beliau.
My sister with her newborn
Sebelum itu, sebelum ini aku pernah la cerita serba sedikit senarai anak buak aku. Korang boleh tengok di SINI. Itu pun belum du kemas kini senarai baru. So, ini yang terlatest la. Baby ini lahir pada 23 Mei yang lepas. Baru sekarang aku nak updates kan !!!
Ala tomey-tomey ... syiok dapat tidur
Sebelum itu, ini adalah abang-abang baby ini. Kalau diimbas sekali pandang, budak 2 orang ini tak ada iras-iras pun kan !!! And newborn baby ini adalah iras kepada abang 1st dia. Kalau nak dibandingkan dengan abang 2nd nya, langsung tak de kan!!!
2 orang hero
See... ada iras dengan abang longnya kan
 Agak-agak korang la, baby ini baby boy atau gegurl ??? Cer teke cer teke...

Saya nak tidur la..
 Cukup untuk updates kali ini. Menunggu seru untuk aku pulak ada baby...hoho... Tapi calon pun belum ada, apa kes kan!!!! oppsss :)

8 comments:

cik Bunge said...

yeay yeay! dapat baby baru! heheheh

DsCaRNiA NaDiA said...

Cute baby!! heheh jangan tunggu lama2 :)

AyaZuki Is Cullen said...

comelnye pipi dia..geram nak picit2..hehe

zana said...

hiiii geramnya...nk jgk baby huuuuu
:(

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ cik Bunge : memang seronok....

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ DsCaRNiA NaDiA : calon tak da...kene tunggu la :(

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ AyaZuki Is Cullen : hoho.. agak-agak gegurl ke boboi??

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ zana : ...kene kawen la...baru dpt baby :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...