Pages

Wednesday, June 13, 2012

Madagascar 3 : Bila ak bosan !!!

Poster Madagascar..curi di Google
Yes, dapat juga aku layan Movie Madagascar 3 ini. Antara movie kartun yang aku suka. Filem sequel yang tak pernah miss kot. Sebab kartunnya comel dan boleh la hilangkan stress :) Actually semua movies baru-baru aku layan kat TGV WAngsa Walk ini tapi tak sempat nak review.
Tiket...RM 14 kot!!!
So, ingat nak pergi tengok weekend nie aje tapi semalam lepas jumpa member kat sana dan lepas dia balik, malas nak balik rumah, terus la terlayan. Apa ??? Looser pergi sorang-sorang??? Arghhh peduli apa aku. Setakat tengok wayang jer kan. Kalau pergi ramai-ramai pun, bukannya nak bersembang dalam panggung kan!!!
4 Sekawan

Alex, Marty, Melman, Gloria

Alex, Marty, Melman dan Gloria : empat watak utama yang gila-gila meneruskan jalan cerita yang amat lucu ini. Mereka berempat merancang nak balik New York...mau balik zoo katenya. Dengan bantuan cipanzee dengan Penguin (yang sangat bijak + comel) mereka terdampar di Morte Carlo. Bermulalah episode "Europe Most Wanted" ini.

Penguin yang bijak!!!

Antara babak yang memang menarik bila King Julien fall in love dengan Beruang Sarkis ini. Siap belikan motorbike untuk awek dia ini. Beruang dah tak pakai basikal kecil yang digunakan, pakai motorbike kot!!! Hahahaha...memang lawak.
King Julien love Bear

Okey, cukuplah review dari aku ini. Tak boleh banyak-banyak, nanti kena saman !!!

Pergi Kasino
So, anda disran untuk pergi menonton yaa... 3.5 from 5 star!!! Kalau nak lagi best, tengok 3D punya. Adiossss...

Magic!!!

5 comments:

cik panadol said...

en mus dah keje KL ke?tgk kt wangsa walk tu...

lom sempat lg nk tgk citer ni...bz... :(

Sally Yatiey said...

Belum tengok lagi :D hee

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ cik panadol : ...hehehe.. dah lame dah dok Kl nie...bohsan dah.. jom g wangsa walk :)

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ Sally Yatiey : ..kene g tngok...kalau stress dpt release jap :)

caliph shuriken said...

madagascar ni klau tgk poster pun dh klakar, hukk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...