Pages

Sunday, April 8, 2012

Cerita Lama : Koleksi Tag Nama 2006-2007

Ntah kenapa la aku kena ambil masa yang agak panjang nak mulakan kembali hobi menulis berkongsi cerita di blog picisan ini. Mungkin dah tak de cerita yang best aku nak cerita kot. Tapi sebagai penaik semangat, aku nak mulakan kembali cerita-cerita lama bersama Kelab Smart Camp. Sebagai permulaan, aku nak share dulu koleksi tag nama yang aku ada. Nie gara-gara baru lepas godek-godek hardisk lama, terjumpa pulak folder Smart Camp aku :)

Okey...ini hanyalah koleksi untuk Tahun 2006 - 2007. Ada lagi tapi ntah la...tak sempat nak scan kot. Masa tue buta IT lagi kot. (^_*).

Tadaaa....name tag 1st yang aku dapat...
Inilah Program Khidmat Pendidikan yang Mula-mula aku join
Sungguh klasik kan Design nya...cerita lanjut mungkin next entri

Lepas tue..yang ini pulak
alamak...AJK eXplorace ASTANA 2006 tue..
Kalau tak silap, AJK xtvt bersama Ayen Usen + Hamdan
Dsign ini pun amat klasik :)

Aku rasa untuk tahun 2006, 2 program besar nie jer kot aku join :) . Next, terus masuk 2007.

Tahun 2007 dimulakan dengan....
Kalau tak silap kem ini anjuran Harta Bina...
Fahmi Kardy la nie yang ntah mana die dapat link :)
BTW, amat BEST sebab peserta semua perempuan :)
Dsign amat SKEMA kan....

Lepas tue, sekali lagi dengan Harta Bina..untuk sekolah rendah pulak..
see....amat 'MALAS' mereka ubah design...hehe..
tue sebab kiteteorng pun buat Dsign lain

TADAAA~~~
kan cantik sikit kan...nie bukan abang Chik @ Fairul punya..
tapi memang pakai gelaran dalam keluarga :)
Nora mesti ingat kes "saya saman akak" :)

Seterusnya...1st program Pemantapan dibuat diluar UTM
ha..nie baru Smart...
tapi masa kem itu, hostel perempuan dipecah masuk kan :)

Lagi...ntah kenapa aku ada join ASTANA lagi
erk..pelik... rasa-rasa nye jaga gerai jer kot :P
kalau tak silap bersama team Noni, Emy and the geng.....

Haha...last but not least
Kem bersama TIJB...
ex-sekolah Fahmi dengan Que....

Oky.... cukup la setakat itu sahaja... lama tak bercerita pasal Smart Camp ini... Maybe nak kene perah sikit otak-otak ini kot-kot boleh ingat flow kem...hehe... Maklum la, zaman dulu Fb ke blog ke belum popular...Friendster jer yang meletop...okey... BTW, selamat senyum kembali mengingatkan kenangan silam :)

4 comments:

Cik Lyeen said...

uik...banyaknya...hahaha....caya la bro..:P

hajar hazizi said...

yang program dgn harta bina tue mmg kenangan habis...hahaha

obat asam urat herbal said...

semua akan indah pada waktunye masbrow... :D

Kotak Mancis said...

kenangan semua nie kan... saya pon selalu simpan tag nama macam nie... kumpul bagi bnyak2... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...