Pages

Friday, May 20, 2011

:-: Alahai en B.E :-:

Kejap-kejap yer....apa kate mai singgah grapevine teman jap...hee ;

Salam semua..kalau 2, 3 hari lepas aku ada cerita pasal B.E yang kembali melekat kat blog cincai ini iaitu B.E Kungfu Panda 2, lepas mengampu sikit ngan en Nuffnang mintak B.E lagi tadaa....

See, tetiba tengok kat akaun Nuffnang ada Campaign Baru - Celcom Colony Phase II. Erm kalau tengok ramai dah kot dapat B.E Celcom Colony nie, aku punyer baru nak melekat kot...tue pun dah macam biskut chipsmore jer... Ai Kungfu Panda 2, ko kongsi la tempat tue ngan Celcom Colony tue yer...heee...
Patut la, ada 1 malam tue aku lihat iklan Celcom ini telah menjajah kawansan LB aku itu...bak kata pompuan gedik-gedik "sayang ketat-ketat..muaahh muaahh dekat abg Nuffnang"

Dalam pada itu, ada komen mintak ajar cam ner nak dapat B.E nie...to ir. chung-ho dengan Onitsuka_hana, actually aku pun xtaw la sangat macam mana sistem Nuffnang memilih tempat tapi apa yang aku boleh cakap, mungkin suatu hari nanti, masanya akan tiba...ai ceh ceh..
Ha..tak pun korang rajin-rajin la mengampu en Nuffnang itu dengan beberapa cara ;

1 - update survey kat website dieorang tue...ntah...aku follow jer otai-otai cakap
2 - hantar la ticket sekali skala kat dieorang..hehe..kasi dieorang tahu kewujudan blog korang dengan lebih mendalam...ala-ala macam ice-breaking jer..hee..
3 - tak pun, wat la tulisan terbuka kat blog korang macam aku ni..tak tahu ler berkesan ke tak..hee

~~boleh ke en Nuffnang, saya nak B.E lagi..hee~~

11 comments:

Datin Ellis Suriyani said...

ehem..nuffnang mmg pemurah...i got 5 BE rite now...tgh running kot...kalo nak slalu dpt be..kene la rajin review BE setiap yang kite dpt tuh..

http://www.datinellis.co.cc/2011/05/alhamdulillah-buffered-earning-menari.html

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ Datin Ellis Suriyani :
wow...biler datin dah komen...ha...see..dah keluar 1 tips lagi... :)

qamarguyz said...

salam ziarah..
datin cantik, memamng BE suka bertenggek kat situ..
owner ni plk ensem..tu je tipsnye! hahaAa..sebab tak dapat BE ni la nuff akhirnya ak duakan =(

Onitsuka_hana said...

TQ Mus..

Hantar tiket n update survey tu cmna.. survay yang kita wat 2 ek.cmna nak update?

klu letak iklan lain bersama ngan nuffnang xpa ka?

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ qamarguyz :
haha..cool beb komen ko..haha...ensem la sngt kan...kang lagi la...bukan BE xlekat api sebab dah terlebij hensem, smpai pasang dua tu...ha..

Mustaffa Khairul Azzam said...

@onitsuka_hana :
survey :...erm update @ tick kat situ yg mane core things kat blog...then yg bio survey tue, kasi goreng2 jer panjang2..hee...
tiket :...tiket tue mcm pertnyaan ape2 jer kat dioerng...nk tny pasal BE tue ke nk tny pasal boleh letak iklan lain ke..

pasal nk letak iklan lain,status gliteri kite akan jadi non-exclusive kalau kite letak iklan yg same regian ngan nuffnang macam advertilets...

caliph shuriken said...

congratz bro dpt new BE ^^

latest en3: 365 hari pertama

nuriz said...

murah rezekiii ni

Siti Aziz said...

hahahahaha,,,,nuff baik ati,,, ^_^V

apik pehe said...

hehe..dapat be tuh..apik pon baru dapat gak..tapi tak wat lagi post terbuka..hehehe

Onitsuka_hana said...

tq mus :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...