Pages

Saturday, March 26, 2011

.: Video DatoT & Anwar Conspiracy :.

Entry kali ini pendek jer kot... masa tengah ushar-ushar video kat Youtube, aku tertengok satu Video yang best giler kot... Video berkaitan isu yang tengah meletop sekarang ini apa lagi kalau bukan isu video seks itu. Malas banyak cakap. Jom kita tengok ;


Oh...aku tak nak komen apa-apa pasal isu itu tapi nak komen pasal video ini jer... aku hanya mampu gelak setanding gelak masa tengok cerita Hantu Kak Limah. Kreatip betul editor itu mentranslatekan babak "The Downfall: Hitler and the End of the Third Reich"... Kalau tak silap, ramai orang kot guna babak ini untuk buat video. Siap ada alih suara lagi kot...

~~ Chow chin lok..selamat bergelak ~~

24 comments:

k0k s3n w4i said...

ha, i've seen this meme a thousand times, but never a malay version.

ASSOYFINGER67 said...

ubat putus cinta nie hakx3

cayrul.com said...

video nie terus jadi famous...
dalam harakahdaily pun ade masuk..

zati embong said...

jat baru je lpas tgk td.haha

toyolkiut said...

ada lawak..
ada getar..

cemomoi said...

bolee la layan sementara stok blom dapat...

marina anakcikbob said...

semalam aku tgk kat opis.terbahak2 aku..
hahahaa..

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ k0k s3n w4i : really??i think i've already see the Malay version about SPm result :)

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ bro Assoy : ...hoho... putus cinta kah??haha

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ cayrul.com :... taw xpe..smalam tengok dlm 45k viewer tapi ari nie dan 71k...cepat giler

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ jat :..hoho...pecah perut kan~~

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ Toyolkiut :..haha

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ cemomoi : stock ape itu?? :p

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ marinaanakcikbob : hoho..amek kan~~lawak gilos...hoohoo

amranaiman said...

video ni mcm2 version ade.. raya la.. inspira la... macam2 la korang ni hahha =D

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

hahahahhahahhahah terlebih sudah gelakku..

i am S!L4H.. said...

adehhhh2. line slow. x dpt tgok sebarang video tatkala ini.
T___T

Nurun said...

mybe skrg dh akhir zaman.
byk benda dijadikn bhn lawak dan fitnah.

+akufobia+ said...

video ni ada banyak version.macammacam.haha.

S..U..D..@..I..S said...

dah jd video terlaris plak...lawak2

diana said...

"Siap ada alih suara lagi kot..."

saya ada buat entry pasal perkataan "kot" ni..
hhahah/

http://diana-senyumsenyum.blogspot.com/2011/30/waktu-bila-nak-guna-kot.html

Mr Strider said...

kekeke..laa ni laa video yg budak opis aku duk sebuk citer..hehehe..nak tengok kat opis xble sbb kena block..mmg kelakar laa video nie..hehehe

Regards,
-Strider-

NurSya said...

hahahahaha..engatkn xkelakar..tp memg kelakar yg malay version ni..hihihih..

btw, nice entry..salam perkenalan :D

mamaafzal said...

klakar sangat tapi brani ek masukkan video nih...saya takuttt~ tp dlm takut ada gelak besar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...