Pages

Thursday, August 12, 2010

Secebis Berita di Sinar Harian

nampak nya hari ini dah masuk hari kedua Ramadhan. semalam 1st Ramadhan, Johor cuti. namun, mus tak pergi mana-mana disebabkan hujan turun dengan lebat dah begitu lama sehingga ke petang hari. semalam juga dengan perasaan yang seronok mus nak ceritakan yang program di SK Kampung Maju Jaya - part 1 masuk Sinar Harian. :) . cerita lanjut boleh dibaca disini.
untuk di SK Kampung Majua Jaya ini, mus bertindak sebagai pengarah program dengan dibantu oleh Rahimah, sebagai penyelaras xtvt. sebelum ini, berita mengenai Kem Extravaganza 2010 juga telah dimuatkan dalam surat khabar yang sama dimana mus bertindak sebagai ketua fasi dan Rahimah sebagai Ketua Modul.
oh...memang tidak disangkakan sekali bahawa program-program yang kami jalankan turut mendapat sedikit liputan..hehe..kami jadikan liputan seperti ini sebagai motivasi dan pembakar semangat untuk kami terus maju ke hadapan dalam berkhidmat untuk masyarakat tatkala kami bergelar pelajar. selepas raya ini, 3 program khidmat pendidikan sedang menanti

p/s : selepas ini ada lagi berita program akan disiarkan :)

p/s/s : xtvt Khidmat Pendidikan ini akan dikurangkan semperna bulan Ramadhan.

4 comments:

+akufobia+ said...

uhh.kampung maju jaya.dulu time sekolah selalu solat kat masjid tu sebab aku sekolah kat SMIH.

puterapescado said...

@ +akufobia+ : oh ye ke...SMIH???hoho...short form for whut???sorry la..xtaw..huhu

+akufobia+ said...

sekolah menengah islam hidayah.

puterapescado said...

@ +akufobia+ : taw2...dah ingat..tahun 2009 pernah student f5 dtng utm...utk seminar kerjaya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...