Pages

Monday, August 16, 2010

Isnin - Gembira 3 dalam 1

salam keceriaan di minggu baru. kali ini mus nak buat ucapan setinggi-tinggi terima kasih la kepada beberapa pihak yang memberikan berita baik pada hari ini. alangkah bahagianya..ceh ceh ceh...berangan lebih plak aku...

PIHAK PERTAMA - Telekom Malaysia
Terima kasih la mus nak ucapkan kepada pihak TM yang bekerja dengan sungguh efiesyen sekali. Hari Sabtu lepas, kakak mus di kg telah call mus bagitahu yg modem wireless & internet Streamyx kat rumah tak boley pakai. Maybe modem terbakar sebab kilat. So, tengah hari Sabtu tue terus call TM di talian 100 untuk buat report. Then, tengah hari ini, sekali lagi kakak mus call bagitahu yang TM datang rumah dan bagi modem wireless baru. Alhamdullillah. Memang pantas mereka bekerja.

PIHAK KEDUA - Pn Hadayah
ok...kepada sesiapa yang tak tahu, beliau merupakan 'mentor' mus di U ini. Hehe. Beliau call tadi memberitahu yang nanti akan diadakan Majlis Berbuka Puasa bersama Pegawai Daerah (D.O) Johor Bahru. Ish...dapat la makan free dengan D.O JB..thanx puan.

PIHAK KETIGA - mr nuffnang
erm kalau sebut pasal nuff ini mesti cerita la cerita pasal Buffered Earning (BE) kan. erm nampaknye mus pun dah dapat BE ini...actually ini yang 2nd time tapi yang masa 1st time tak perasan...
Alhamdullillah...sekarang kene gigih lagi kasi up trafik...kasi BE nie gemuk-gemuk, raya nanti boleh sembelih..hehe...ingat tak nak kuarkan cerita pasal BE tapi ramai orang kata, BE senang nak lekat lepas ini..betul ke???apa salahnya kita mencuba kan...hehe..kalau ada, tue namanya rezeki:)
buat pertama kalinya nak dedahkan sedikit pendapatan selepas 2x cash out :).....erm setkat 2 helai t-shirt Giordano lepas la...hehe...terima kasih kepada semua pengunjung dan pengklik atas bantuan anda. sayonara..daa..selamat berpuasa dan berbual puasa :)

18 comments:

Encik Tikus said...

boleh bagi en.tikus duit raya ek ? ;DD

amira said...

wah... hepi day hah.. huhu.. belanja aa sahur.. =P

puterapescado said...

@ Encik Tikus : duit raye??kene la datang rumah..beraye...

@ amira : jom jom...mus sahur dlm bilik jer..makan roti, biskut dan air nescafe jer..hehe

aSmiDar said...

besnya dah ade Be..
eda blom mersa lagi..huhu

ejum said...

wah..pasti gembira lar geng.. :) tahniah.

iqbalsyarie said...

murah rezeki~hehe
Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan? Cerita terbaru di blog.kisah si tudung labuh~dan kisah nafsu~

GaDis CoMeL said...

huhuh. gua baru berapa sen je weh

marina anakcikbob said...

congratulations..

puterapescado said...

@ aSmiDar : alhamdullilah..rezeki.. :)

puterapescado said...

@ ejum : cam tue la..rezeki terpijak orng kate...hehe

puterapescado said...

@ iqbalsyarie : semoga dapat lg kan :)

puterapescado said...

@ GaDis CoMeL : xpe...lame2 jadi bukit la kan....

puterapescado said...

@ marina anakcikbob : thanx :)

zida said...

wahhh. dua kali dah cashout? gila hebat..

Azmi said...

mesti beli ni..heheh

~~~su manje!~~~ said...

huhuhuhu bestnya....

GnieNaim said...

besnye tengok amount nuffnang tu...hee

.s.o.f.i.a. said...

nak dwet raya.... dwet nuffie banyak kan.....!!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...