Pages

Friday, August 20, 2010

Maxis Hot Tiket

apa itu Hot Tiket? kepada sesiapa yang tak tahu lagi, Hot Tiket ini macam kad topup biasa jer tapi ini keluaran istimewa dari Maxis untuk penggunanya semperna meraikan kedatangan Syawal. yang bestnya, banyak kelebihan kalau topup menggunakan Hot Tiket ini. salah satu nya boleh tebus 2 ketul ayam KFC. apa specialnya Hot Tiket ini?? okey kita tengok gambar ini.
120 minit setiap rangkaian,setiap hari ; 300 sms setiap rangkaian, setiap hari ; 10 hari tempoh sah ; semua ini bernilai RM15.....oops ade lagi PERCUMA waktu buka puasa waktu solat dan resipi Chef Wan :)
Ha.tue buktinya kita boleh tukar dengan 2 ketul ayam KFC... Hot Tiket ini juga terdapat dalam RM8 & RM10 juga...tapi kalau beli yg RM10, kena ada 2 tiket untuk tebus 2 ketul ayam tue...tapi kalau beli yang RM15, guna 1 tiket jer...yang RM8, erm x tahu..

ha itulah serba sedikit promosi perayaan yang ditawarkan oleh Maxis. so, untuk maklumat lanjut, boleh check kat website dieorng hotlink.com.my

p/s : harap en Celcom jangan stopkan B.E disini sebab saya promote Maxis :) ...sayang 2-2 sebab saya pakai 2-2 number (^_^)

22 comments:

apik pehe said...

hehehe..pening

puterapescado said...

@ apik pehe : pening??awatnya pening plak??

Tomato Gurl's Life said...

hurm...tak tahu pulak ade hot tiket nih...hehe..

marina anakcikbob said...

aritu de dengar gak leh redeem kepsi..
tp xtau lak ape fungsi sebenar hot tiket walaupun de dalam *100# tu..
thanx for the info.. :D

puterapescado said...

@ Tomato Gurl's Life : hehe...ade ade....

puterapescado said...

@ marina anakcikbob : erm mus baru jer topup..tetibe rase rugi pulak...sebab RM15 tue tukar dngn 300 sms percuma, 120 minit bercakap...selama 10 hari...

cik tomyam said...

cik yum2 x larat nak menang kupon lg da.

berlambak kupon kat umah x abes pakai lagi.

haha

mifh @ Hadi said...

dua tiket untuk dua ketul ayam...

Azmi said...

mesti beli ni..hehe

puterapescado said...

@ cik tom yam : x larat erk..kasi mus tiket tue :)

puterapescado said...

@ mifh@hadi :yup yup...tapiitu tiket RM 10..kakau RM15, 1 tiket jer

puterapescado said...

@ Azmi : erm..try la sekali :)

farah said...

best gak tp kite gune digi..huhuhu

fathiah said...

best nye. pas ni nk p beli la. huhuhuhu~ :)

marina anakcikbob said...

ish...xrugi la...
kan dapat ayam kepsi..
berbaloi2..
eh itu celcom punya.. ;p

puterapescado said...

@ farah : okey gak..beli..nnt bagi mus no pin topup tue :)

@ fathiah : erm...beli-beli...jngntak beli

puterapescado said...

@ marina anakcikbob : hoho..dah tebus dah...dapat 2 ketul ayam :)

shark said...

eh..
sama lak posting nie sama aku punya
heheh
mmh hot ler.

ayuri89nadia said...

en mus..lau bwt pgrm ajak la ayuri n frens dr uum jadi fasi kew.

Manja (let it be my sweet name) said...

sedih nyer sye guna celcom huhuh

husna miao said...

70 minit 4 1 week or 70 mins 4 1 day in 1 week

konfius la

puterapescado said...

@husna miau : 120 minit, 300 sms utk 15 hari...semua tue RM15 jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...