Pages

Friday, July 23, 2010

Pengumuman : Cucian Amal

Pengumuman pengumuman kepada pemilik kenderaan tak kira lah kereta ke motorsikal ke basikal pun boleh la Ahad ini bersamaan 25 Julai 2010, kami daripada SmartCamp KTC UTM akan mengadakan aktiviti "Cucian Amal" kenderaan. Untuk pengetahuan anda semua, harga yang kami tawarkan adalah amat berpatutan sekali. Orang kata, student price la.

kasi bersih sikit motor kite - gambar hiasan
tak perlu susah-susah menunggu di car wash - gambar hiasan

Sekali lagi, disini saya sertakan sedikit informasi mengenai Cucian Amal ini :

Tarikh : 25 Julai 2010 (Ahad)
Masa : 8 am - 12 pm ; 2 pm - 4 pm
Tempat : S12 & S13 KTC UTM Skudai
Bayaran : Motorsikal = Rm 4.00
Kereta = Rm 6.00 (cuci luar shj), Rm 10.00 (cuci luar+vakum)

Apa lagi, jom la wahai warga sekitar Skudai @ JB dan terutamanya warga UTM Skudai kita serbu car wash Smart Camp ini untuk mencuci kereta @ motorsikal sambil-sambil kita beramal. Ajak la kawan, suruh kawan ajak kawan lain, kawan lain ajak kawan lain. Cikgufarha, Otai, Anna, Padin dan kawan-kawan lain sekitar UTM, meh la jemput datang :). Boleh kita berkenalan lebih dekat lagi..


9 comments:

+akufobia+ said...

woaa.da mula beraktiviti.

Chaon Cornerz said...

nape takde kat shah alam nie..? hahha.. takpe2.. soh padin pegi tue.. paksa rela dia pegi gak.. =)

puterapescado said...

@ +akufobia+ : erm...hehe..dah mule dah..pas tue 2 minggu berturut2 nk g wat motivasi ke sekolah...jom la join :)

@ Chaon : 2 la...nak soh gak die dtng...kat s.a??tue kene r dak2 UiTM yg buat :)

nas said...

pergh..agak murah gak....ok ar tue....
tapi xleh cuci kat sane...sbb ak kat shah alam..jaouh tue johor....hahahhaa


jom bace entri terbaru nas:

ukiran buah-buahan yang menarik

puterapescado said...

@ Nas : hehe...student price....meh la dtng johor ronde2..kalau x sempat nak basuh. kite ronde johor je la :)

FarHa said...

hahha kalau sy nak rm2 je boleh?? wah2 boleh dtg nih..bukan jauh pon..motor pon dah berkulat hekhek...ok nnatikan kemunculan jjb berwarna biru hakhak

puterapescado said...

@ FarHa : hehe...nnt motor Farha, mus soh pekerje2 mus kilatkan kaw-kaw..hehe..rm 2????mus pun dieorng x kasi nak rm 2..hehe...jngn lupe ajak kawan2 dtng

Ann said...

wah menarik...akak duk luar lah, kalo dlm leh gak pi

miss loving said...

huhuhuhuhu.....tumpang...leh..

http://info-healthinformation.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...