Pages

Tuesday, July 20, 2010

Malam Pengenalan Kelab KTC

Isnin - 19 July malam telah diadakan 1 aktiviti malam pengenalan kelab di Kolej Tuanku Canselor (KTC) UTM. Aktiviti rasmi setiap tahun ini bertujuan utk memperkenalkan kelab-kelab yg terdapat di KTC seterusnya membawa masuk ahli baru yg kebanykkannya terdiri drpd freshie tahun1. Yes...seperti saban tahun yg lepas, Smart Camp juga tidak kurang hebatnya dalam mempromosi kelab ini kpd freshie ini. Dengan berlatar belakangkan banner gergasi eXtravaganza 2010 serta pancaran video-video program drpd LCD projektor, Smart Camp telah berjaya mencuri tumpuan sebelum majlis bermula. Pergh..Smart Camp memang mantap :) .
sebelum majlis dimulakan...set-up tempat

4 generasi SmartCamp berada dalam gambar ini

aksesori yg menghiasi kauter SmartCamp

Miss Yana [background gambar nie menarik]

kaunter Smart Camp yg diserbu

ada yg bertanya ada yg sedang mengisi borang

Mungkin orang tertanya-tanya "Smart Camp tue ape?", "best ke Samrt Camp tue?" bla bla bla... Sebenarnya Smart Camp ini merupakan satu kelab yg diwujudkan bagi menjalankan aktiviti bercorak kemasyarakatan seperti khidmat pendidikan iaitu kem motivasi dan kem kepimpinan. Apa yg menariknya tentang Smart Camp ini adalah ukhwah dan jalinan ahlinya adalah seperti sebuah keluarga tidak kiralah ahlinya pelajar tahun 1, tahun 2, tahun 3, tahun 4 mahupun pelajar Master dan PhD. Itulah resepi yg membuatkan Smart Camp ini terus gah dan maju.

^
^
^
^
^
^
^
^
^
inilah dia antara sebahagian keluarga Smart Camp yg hadir.

"SAYANG SMART CAMP"

11 comments:

Thristhan said...

Interesting :)

BezBuddy said...

bgusnye...mesti ko aktif kn...kolej aku xstart lg utk bdk2 baru...hehe

puterapescado said...

@ Thristian : thanx :)

@ BezBuddy : erm..sikit2 jer...bosan lau blajo jer..nk gak wat xtvt luar kan...erm ko kolej ape??

sebelas said...

menarik jer nampak smart camp nie erk :D



http://nomborsebelas.blogspot.com/

puterapescado said...

@ Sebelas : memang menarik...Smart Camp nie dah jadi cam 1 family....nk join family Smart Camp tak??hehe

+akufobia+ said...

woaa.semoga terus berjaya.hehe.

nas said...

owh..kamo nie dak utm ea???
amek kos ape ea????
saye utm gak..
tapi tambahkan huruf i diantara huruf u n t..hahahaha

jom bce
gunalah tandas dengan betul

Ann said...

ermmm smart camp mmg kelb yg aktif kt ktc..

puterapescado said...

@ +akufobia+ : thanx dude..sokongan anda amat dihargai

@ Nas : amek mechanical jer...ala adik beradik la tue utm ngan uitm kan

@ Ann : erm tahe erk???bekas ahli ktc ker??

ASSOYFINGER67 said...

Baguslah...jadi insan yg baik...semangat!!!

KiKo Berdendang said...

Rindu gila kat UTM..terlebih gila kat KTC...demi hari muka KTC..yang tercinta.....sapa agaknya pengetua dia skang ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...