Pages

Wednesday, May 5, 2010

Exam exam dan exam

Nampaknya musim exam di IPT telah berakhir (UTM la) dan hampir ke penghujungnya bagi IPT lain. Jadi macam mana anda menghadapi kertas peperiksaan anda itu??? Mungkinkah ada student menjawap seperti gambar di bawah???
ataupun seperti ini???

atau yang ini??

ke macam ini???

macam ini kot???

ataupun sampai tahap kritikal seperti ini???

Dah apa-apa pun, good luck untuk rakan-rakan seperjuangan yang masih ada lagi paper. Selamat bercuti dan apa plan cuti ini??? :)

25 comments:

lovelylady said...

cool!!!

puterapescado said...

@lovelylady

cool kan....ade wat cam nie ke??hehehe

encik tikus said...

haha,best nye da abes exam... :D

wawa said...

haha.. lawak.. tu nmnye x reti jwb. ak kalu x reti jwb time sek rendah dulu tulis-- p/s: hanya allah yg tau.

Just_najmiE said...

bahahahaha!! lawak2.. sangat kreatif la.. =D

puterapescado said...

@encik tikus

encik tikus dah abes exam ke???
kalau belum, boley la try jawab cam gamba tue :)

puterapescado said...

@wawa

die cube nak hiburkan ckgu die...

puterapescado said...

@Just_najmiE

aku pun tak terpikir nk jwb cam tue

kak su said...

Salam...

Ya..Allah ya..tuhanku...jauhkan anak2ku dari menjawap dgn cara gini...Takutlah acik...tenguk...
Biar betul..ada ke???

Tapi apa2 pun terhibur juga ...

Wslm

puterapescado said...

@kak su

mintak2 dijauhkan la ye kak su...

bdk2 skarang dah terlalu advanced kot.. :)

Syafiq Kadiran said...

memang style cara jawab ketas exam tu...
aku mmg berkenan habes...
ko bagi aku inspirasi...hahaha

ice♥ice said...

wow..name ku ada dlm jawapan kertas soalan kt ats tu..ehehe.. :P

zulkbo said...

salam..
ka ka ka
tension giler
tembakan peluru
yang ke berapalah
gamaknya..

kaChaNG_dEwa said...

hahaa..kenangan tak bleh bla time exam..dengar perut orang sebelah bunti kelaparan.kuat giler.hahaa..

rossoneri said...

lambat eh kamu habis..

puterapescado said...

@rossoneri

UTM officially abes 2 mggu lepas :)

puterapescado said...

@kaChaNG_dEwa

kan!!! tibe2 tngh khusyuk menjawab tibe2 ade bunyi keruk kerik... pas tue senyum sorang2..

puterapescado said...

@zulkbo

nie bukan tembakan lagi...
nie bom C4 dah nie...
student pun nk meletup :)

puterapescado said...

@Syafiq Kadiran

bagus2...jngn lupa jawab mcm 2 nnt...
at least jawap yg cam last tue pun dah okey :)

puterapescado said...

@ice♥ice

wah...fofularnye cik ice...
"Briefly explain what hard water is..."

sonata anak kancil said...

selamat maju jaya...semoga cemerlang!

Chaon Cornerz said...

hahha.. menarik gamba nie..

nanad said...

hakhakhak..agaknye ape perasaan pemeriksa kertas budak2 ni ea..? ;D

asmaria said...

aduh... kepada pemeriksa kertas tu, jangan pensan dah... banyak lagi kertas yang nak kena periksa, kot2 semua murid jawab macam tu naya

+akufobia+ said...

yeaa.da cuti.erkk.nak buat apa nanti time cuti?aa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...