Pages

Monday, April 26, 2010

Simple updates

Dah lama rasanya tak update. Seminggu aQ 'menyepikan' diri pulang ke kg halaman. Jumpa family yang tercinta. Internet kat kg tak berapa nak OK. So, semalam aQ blk ke Johor nie nak settlekan beberapa perkara. Penat naik bas. 8 jam lebih dr Perak. Bas tue siap singgah kat Bukit Jalil, stesyen bas sementara yang gantikan Puduraya. aQ tengok terminal sementara tue ok la..traffic jam pun xde sngt..


Smpai dekat Bukit Jalil tue, driver bas yg aQ naik disuruh keluarkan lesen memandu oleh JPJ. Co-driver yg tengah syok tdo pun kene tunjuk lesen...tapi lepas tue co-driver nie bising-bising cakap JPJ tue ganggu dia tdo..nnt ngantuk kalau xciden siape nk tanggungjawab bla bla bla...geram plak aku dngr die membebel dlm bas tue..dah tue tugas JPJ tu, die nk bising..tiba2 ada seorng mak cik tue sound die, "kenapa awak x cakap dpn JPJ tue.ckp kat sini bukan dpt ape"..dlm hati aku, padam muka ko..hehe..2 serba sedikit cerita pasal dlm bas..
Sampai Johor, apa lagi..proses balas dendam dngn internet bermula. Hoho..addicted betul. Walaupun seminggu xde internet connection kat kg, tapi aQ puas dpt blk rumah.

4 comments:

four dreams said...

selamat datang kembali sobat :)

amirah said...

xda internet memang xsenang duduk..heheh

~Bloggerina~ said...

mmg tensen tul klu balik2 je,xde tenet

puterapescado said...

@ four dreams : tQ
@ amirah & ~Bloggerina : mmng tensen..lepas nie nk suruh kakak pasang stremyx kat rumah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...