Pages

Wednesday, April 28, 2010

Bapa Setan


Dalam keadaan aQ mencari sumber-sumber berita mengenai kejadian 'Polis Menembak Remaja 15 tahun', tiba-tiba aQ terkelu sebentar apabila baca Sinar Harian Online hari ini tentang "Ibu tunggal gesa tindakan tegas bekas suami rogol, liwat 4 anak". Memang isu sumbang mahram ini sudah berleluasa sejak dulu lagi tapi berita ini amat menggerunkan lagi. Kes ini hampir serupa dengan kes-kes haruan makan anak yang lain tapi bagi aQ, kes ini lagi hardcore. aQ amek sedikit petikan dari berita itu :

Anak pertama (24 tahun - lelaki) - diliwat sejak usia 6- 12 tahun
Anak kedua (17 tahun - perempuan) - terselamat kerana berada di asrama
Anak ketiga (16 tahun - perempuan) - dirogol sejak usia 7 - 12 tahun
Anak keempat (15 tahun - lelaki) - diliwat sejak usia 6 - 15 tahun
Anak kelima (9 tahun - perempuan) - dirogol sejak usia 3 - 8 tahun

Memang kerja gila dari seorang insan yang bergelar bapa. 4 daripada 5 orang darah daging dia dirosak. Tambah menyedihkan si bapa yang bertopengkan syaitan ini masih bebas. Seeloknya syaitan ini direjam jer.

Cuba bayangkan kesan jangka panjang terhadap mangsa-mangsa ini. Kalaulah aQ jadi hakim, memang hukuman semaksimum mungkin aQ kasi. Tak pun, kalau boleh, hukum rejam jer.

31 comments:

mightymie said...

salam macam gampang sial makin menjadi2 maunyerr bunuh org camnih... dunia akhir zaman...

puterapescado said...

2 la...sia-sia idup kalau x taubat...tapi yg x bley bla lgi still bebas kat luar tue...syial giler

tehr said...

hidup bertunjangkan nafsu bukan sahaja merosakkan diri sendiri, malah orang di sekeliling juga turut binasa

rizputra7 said...

giler ler...laki2 pon bapa dia bantai..teruk betul nafsu....

Maxx said...

elok di"kasi" jer.. memalukan lelaki.. berapa umo dia tu.. perangai mcm beruk..

encik tikus said...

uishh,dahsyat manusia sekarang ;(

puterapescado said...

biler semua iman diletakkan dibelakang nafsu, inilah akibatnya...nie mungkin cerita yg terdedah, yg x tahu mesti lagi bnyk kan...

lovelylady said...

dlm banyak2 komen..akak suke komen Maxx tu! kne buat try buat hukuman tu, pas2 kte tgk ade x lg kes cam gini in future..cuba kalo nk try di 'kasi' ahaksss...

Din.. said...

sanggup dia rosakkan anak sendiri.. org mcm ni mmg patut tembak dgn senapang gajah je..

r0sLiNa said...

gila nya org...sian kat anak dia

Mashi said...

rejam je si bapak ni sampai mati depan orang ramai sebagai pengajaran!

si[jari] telunjuk said...

uhuk2..membuatkan aku semakin tak caye kat laki..huhu...bapak sendiri pon sggup aniaya anak??kejamnya.....

Lin Creshk said...

apa nak jadi la dengan dunia skarang...macam...macam....
http://cicaktonjeng.blogspot.com/

|| NaFiRaa || said...

haih~ kejam sungguh!!

msrh's said...

subhanallah kejamnya :(

Lin O said...

no words cn describe such monstrosity. :(

org mcm tu ptut dibunuh je.

apple said...

dpt bapak setan tuh,kita naek bus sekolah ramai2,lentang je bapak setan tu kat jalan and kita gilis.lepas tu kita letak dkt railway station kisar sampai lumat!

puterapescado said...

@lovelylady

akak..ganas tue :)

puterapescado said...

bukan lagi senapang gajah, letupkan jer..

puterapescado said...

@apple

wah cik apple, ganas nye..tapi betul kan..dok idup pun merosakkan orng wat pe

puterapescado said...

@|| NaFiRaa ||

jgn cam 2...x semua lelaki cam setan durjana nie..

rhapsody LiN said...

wwaahh,,,,, takutnye!!
cian kat budak2 tu... huhu~
T_T

KertasWarnaMerah said...

Masha Allah... sama2 kita renungkan..jangan jdkan nafsu sebagai tuan, jadikan iman sebagai panduan~

Aidi-Safuan said...

mak aih...laki pompuan semua dia sapu. gler kentang tol la nafsu dia nih. bela ifrit ke ape kat dalam badan tuh?

Mr Tigeria & Mira said...

btul ke ni perbuatan manusia?ish ish ish~

LUKISAN PENA said...

masyAllah apa dah jadi dgn dunia nih..

amirah said...

nafsu mengawal diri
sampai anak sendiri sanggup buat cm2..
tak fikirkan masa depan anak2 cuma mahu mencapai kenikmatan seks sj...tak guna tul

puterapescado said...

@KertasWarnaMerah

semoga keadilan bersama mangsa

puterapescado said...

@Aidi-Safuan

nie bukan giler kentang dah, nie giler seks..g la cari pelacur ke bapuk ke kan..

puterapescado said...

@Mr Tigeria & Mira

xtaw la kan...ntah2 die blaja ilmu hitam kot kan..

puterapescado said...

@amirah

kan!!!
elok nye kerat die pune 'tut' campak kat anjing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...