Pages

Monday, April 12, 2010

Heppy Bufday Angah - semoga cepat sembuh ٩(͡๏̯͡๏)۶

N3 ini khas aku tuliskan buat anak buahku - Ahmad Danish Ahamad Ramlee, atau lebih mesra aku panggil Angah. Hari ini ( 13 April ) hari jadi Angah yang ke-9. Acik ucapkan selamat hari jadi utk Angah. Hadiah nnt kat kg. Tapi berita yang baru aku terima sekarang Angah nie warded di Ampang Puteri Specialist Hospital kerana demam campak yang agak teruk sampai melecur badan. Satu family kene demam campak ni kecuali ayah dan abang dia. Tapi si Angah ni yang kena teruk. Ma dan adik die demam campak biasa. Kesian dan sedih bila dengar mak aku cerita. Kecik-kecik dah warded, aku yang dah 23 tahun nie pun tak pernah warded lagi. Hari tue dah warded sebab lelah, sekarang warded lagi. Acik doakan agar Angah cepat sembuh. Sekarang aku berbelah bahagi sama ada ingin pergi ke KL atau tak memandangkan ada kerja yang masih tertangguh di Skudai ini. Mungkin weekend nnt la baru pergi. Utk Yop, weekend nnt la kot muS pergi KL. muS doakan Yop ngan family selamat.

UPDATE!! Angah dah keluar dr Ampang Puteri jam 3 ptng tadi (Jumaat)..so aQ akan pergi K.L dan blk Perak utk bercuti smbil menziarahi family abang aku :)

6 comments:

SwEetForEst said...

acik??
23???
sweet pon acik gak..
sweet pon 23 gak..
hehehe..
same..
hope angah cpat sembuh..
amin..

Nur Hidayah Yahya said...

semoga angah ngan family cepat sembuh..amin....

Iverson D.Yuan aka Ooi Yuan said...

selamat hari jadi and semoga cepat sembuh

akhatam said...

Cepet sembuh nih.. Alloh beserta Kita...
Keep Spirit!

lovelylady said...

smoga cepat sembut..Amin!

lovelylady said...

eh silap plk..hehehe..sembuh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...