Pages

Friday, February 12, 2010

Jangan Buang Kotak Rokok

Hari nie muS nak kongsi ala-ala tutorial tapi nie nak buat Origami..tapi origami nie special ckit coz ia diperbuat dr kotak rokok*lepas nie jngn buang kotak rokok anda!!! gambar nie muS dapat dari seorng kawan muS. crdt to mr daniel*kat mane ko amek ek??


p/s : okey...skarang anda semua boley try....da try da..jadi...:)

p/s/s : MEROKOK MERBAHAYA KEPADA KESIHATAN :)

37 comments:

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

ahah.. bijak2. cun seh

maCy said...

wah! nak satu! mne nak cari kotak rokok ni.. isk

cybernetic88 said...

hahaha. smart sial. xterpikir plak aku. bgus2. nk wt rumah la plak =P

muStaFFa said...

marilah try buat

maCy : kotak rokok pape pun bley try...tapi yg dunhill susah ckit...ari tue try wat winston memang jadi..

manish said...

kreatip nya.. lawa lg tu..

~ h a n i m h u s i n ~ said...

co0l~

leh jual nii!

Chaon Cornerz said...

kat umah gua de bekas abu rokok buat dari kotak rokok.. boleh tahan la.. jimat.. hahha..

BieyrA said...

wow...smart giler..pakcik..nak satu..huhu..leh x?wat utk sy..hehe

Aini said...

wahaaaaaaaa.. hebat... my adik mesti suka kalau tgok ni.. Comfirm terbogel rokok2 my ayah lepas ni.. =)

CiK sHaNasHaIDa said...

cool.. nk try wt jugak la..kotak rokok pls..hee

aNnA DaRkNeSs said...

so sweet..creative r...nice entry..i like this...

muStaFFa said...

memang kreatip...
jom cari kotak rokok bebanyk...
kite wat koleksi...

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh kreatip!!
so leh dihias atas meja..
xla di buang bersepah2 kalau xde tong sampah kan!

Imam_jrocks said...

NICE. . . .

Sakira said...

Creative sungguh :)

muStaFFa said...

sudah try kah anda????
biler lagi nak try...hehehe

Markjue said...

woow. thats super creative and artistic. anyway dont forget to checkout my blog at http://markjue92.blogspot.com I'm following u

sayaBerd said...

serius mntap.
ko ke yg buat?
jgn tipu ak doe.
percaye gile babi ni.
ekeke

muStaFFa said...

sayaBerd : kan aku ckp kat situ yg ak dpt gambo nir dr member aku...xtaw r die dpt mane...
tapi aku dah try...memang jadi...tpi x lawa sngt la....try la...

zures said...

Cantiknye...tp cam susah je nak buat tu...

taqie said...

kreatifnya..
nice work :)

Huda said...

bravoooo
smart sey~

BezBuddy said...

kreatif glerr...hehe...thumbs up la

pak long said...

salam buat tuan umah..
mak aiii..seninyer...boleh ambik contoh nak ngajor ni...

muStaFFa said...

@ pak long : salam kembali...akak saye pun wat modul ngajor die juge.

~ نورحياتي ~ said...

mantap woooo..
kreatif sgt2!!! :)

yana.lili.lala said...

sangat kreatif. cool meh = )

puterapescado said...

so, ape lagi di tunggu, mari try...
saya pun ingat nak wat modul mase camping nnti.. :)

Alyssa Villamor said...

erk..boleh pulak wat cmtu ek?
kreatif2..:)

maisyara Pot! Pot! said...

smart lerr.. hehehe.. mne nk dpt kotak rokok sdang kn sy tk mrokok? xD

Shafie said...

menarik!!

F I T said...

perghh smart a..tak payah beli replika yang mahal-mahal tu dah hehe terbaik a bro :D

Khas Untuk Freshie Blogger. Jom Terjah Blog Paling Annoying Ni Supaya Korang Tak Jadi Blogger Annoying!

lilacfla said...

wahwahhhhhh hebattttt

TeRRoRRiZZ said...

semat la.....
nanti nak try wat...
kalo rajin...

Botak said...

fuiyooo.,
aku nak try r...
nanti aku buat entri sal ni...
aku bg kredit kat ko...
:)

puterapescado said...

@Botak

okey...
dipersilakan en Botak...
try la wat 1 :)

Adisaufi said...

kreatif ha3..boley try ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...