Pages

Wednesday, February 10, 2010

Pelawat 'istimewa'


Confius kejap. Check kat nuff semalam ada 'makhluk asing' melawat blog yg tak seberapa nie. Kalau Malaysia tue biasa la kan, US & Indon pun biasa la...tapi ade dr unknown. Misteri sungguh. Pelik nye sayer. Adakah Megatron? Decepticon? Ataupun Optimus Prime? Seseipa yg tahu tak?? Tapi dr mana pun unknown tue, terima kasih la kerana sudi melawat walaupun 1 saat jer..

6 comments:

LaNuNsepet said...

unknown?? mungkin tempat tu tak samapi tamadun lg kot.. pakai kereta lembu, bajak sawah pki kerbau, jual beli paki kulit siput..

tapi ada streamyx buat blogwalking blog ngko..he3..

muStaFFa said...

haha.....tamadun x samapai..hampes tol...ingtkan dah terlebih tamadun...dr zuhal ke..

ape mksd ko yg streamyx buat blogwalking tue???

Shazali said...

woh...unknown??teruje lak aku na tahu

muStaFFa said...

ntah la Shazali..aku pun xtaw...
maklum la, aku pun x mahir lg pasal internet nie...

Miss Lalitha said...

Ape kau ingat Megatron ta pandai gune tenet ke?! Hahaha!

ekyn said...

pehh! sape ek..........

terer lak landing kat blog ko nii

abes r..ko da xleh nk kutuk2 ag mahluk asing ni
wakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...