Pages

Saturday, February 27, 2010

Niang Rapik - versi filem


Niyang Rapik atau Niang Rapik - yang mana 1 yang betul?? Ikut poster Niyang Rapik, tapi ape-ape pun itu bukan isunya. Ingat cuti weekend ni nak tengok la cite seram nie. Maklum la ada pelakon comel, sape lagi kalau bukan Liyana Jasmay. Comel sesangat LJ ni. Kali ini cerita Niyang Rapik ni versi filem pulak.

Masa versi drama kat TV3, tak pernah miss tengok citer nie oO0. Tapi baru jer sampai kat MBO Umall, hampeh betul. Tak de plak dieorng keluarkan citer nie..ntah pape ntah..citer yg tak best plak dieorng tayang. Dah banyak kali dah MBO Umall nie buat perangai cam nie. Tayang citer mengarut. Nie kene pergi Tebrau City la kalau nak tengok..hadoi..hampeh tul MBO nie.

Adakah berkait dengan versi drama atau tak, nnt akan di update kan lepas tengok. Tue pun kalau jadi pergi tengok. Ade tak yang dah tengok citer nie??? Kalau yang belum dan rasa-rasa nak tengok, jom kita tengok sekali :) .

6 comments:

MiSz MaNja said...

Member da pena tg0k da cte ni.. die cite best..
kalau mber da tgk tuh almaklum je lah ye.. jalan cite sume da taw.. so malaslah nak g..

puterapescado said...

la kene gi tengok gak cik misz manja....feel orng citer ngan tngok sendiri laen....tapi saya pun z tengok lagi....frust dengan MBO tue la..

ツhʋƨиα ツ said...

ishh seram la cite nie huhu. tgok iklan pun da remang bulu T___T

tp ha ah LJ mmg comel :)

Cik Biol said...

dah tgk hahaha lawak weh hehe

farah said...

tgk dah last weekend.best la gak.tkowt ckit,hhe

Wan Perlis said...

merapuk habis film ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...