Pages

Friday, April 29, 2011

:: Jamuan Akhir Tahun & Alumni ::

Alamak..bersawang habis la blog aku nie..terasa malas nak menulis entry baru..macam biasa la jawapan klise “busy…nak settlekan itu ini”..tak pun “internet cam &*^$#%”..haha..tapi, seriously memang betul pun 2-2 keadaan tue terjadi…nak tambah lagi “ngah pening nak settlekan flow utk program Extravaganza 2011 pulak..”hee~~

Ok..kali ini nak share sikit event yg aku join dlm minggu lepas kot..yang pertama Jamuan Akhir Tahun & Alumni anjuran Kelab Smart Camp yang kucintai..wah…kipas sikit…1st tahniah aku nak ucapkan kepada barisan pelaksana Jamuan tue sebab U all dah all out to handle the event dengan wow nye…congraz to Faiz & team

nice lay out :)

Tengok..dah cam event ABP plak…siap ada tempat pose..terbaik la korang…aku Cuma datang pakai selipar jepun jer..haha :P …care habes…

Let's Pose sikit :)menunggu kehadiran ahli majlis yang lain :)

Makanan pun memang sedap la..tapi sayang aku xbawak kamera..nak amek gambar dari AJK publisiti malas pulak..tengah sedap-sedap makan, siap ada lucky draw dan game regu lagi…sekali lagi tapi sayang nye aku x bernasib baik untuk mendapat lucky draw itu…hoho…

Macam tahun-tahun sebelum ini, upacara menyambut hari jadi bagi mereka yang lahir dari bulan 1 sampai 4..wah..aku termasuk sekali sebab aku lahir bulan 3..hehe..makan kek la walaupun bukan kek secret recepi..hehe.tapi best…

Sebelum pulang, kenangan malam itu turut dirakamkan sebagai 1 lagi kenangan manis untuk dikongsi bersama...korang memang best la..

TAPI..malam tue aku diberikan 1 anugerah iaitu Anugerah Alumni Berjasawink wink..malu-malu.. ntah kat mane la jasa aku itu, aku pun kurang pasti..tapi terima kasih la atas pilihan itu :)Semoga, ikatan ukhwah kita akan terus kukuh sampai ke penghujung nyawa..apa yang aku boleh katakan, keluarga Smart Camp ini memang happening...love u so much..muah :)

3 comments:

Cik Su Life Cycle said...

makan ape kat jamuan tu.. best nie.. dah lame tak g jamuan..

little cart00n said...

lama tak makan besar kat jamuan2 macam ni..hahha

ASSOYFINGER67 said...

tahniah pada yg berusaha En Muz..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...