Pages

Thursday, March 17, 2011

.: Si Comel di Sebalik Header :.

alamak...sejak aku memasang header kat sini, ramai pulak yang bertanyakan siapakah empunya wajah comel itu...wah wah..1stly thanx atas pertanyaan dan pujian itu..okey..kalau anda nak tahu kanakk-kanak yang bertuah menjadi header kat blog tak seberapa ini adalah anak buah aku @ anak kepada kakak aku..
tak pasal-pasal aku cubaan editing aku ke atas gambar dibawah ini terus menarik perhatian aku untuk menjadikan ianya header..yearghhh..gambar asal adalah di bawah ini...gambar ini diambil masa majlis berkhatan sepupunya @ anak buah aku yang lain.
terlupa pulak, nama budak ini ialah Muhammad Aqiff Aziman ataupun nama pendeknya Aqiff yang dilahirkan pada 2 Ogos 2009 (kalau tak silap la :P ). Dan merupakan anak buah yang terlatest @ ke-10. Okey DONE. Jom tengok gambar-gambar yang lain :)


alamak..tercuri dr FB ummi nya ; masa di i-City

^
^
masa berada di rumah mereka di Sg Buloh

^
^
nie masa di kg ; masa raya kot

^
^
^
^
^
dan yang inilah yang memang tak boleh bla la dia posing :p

Semoga persoalan kepada yang bertanyakan siapakah Si Comel yang menjadi penghias header aku ini. Next time, aku pakai header gambar anak buah aku yang lain. Nak pakai gambar sendiri, tak de koleksi la pulak kan :)

~~ Ada mana-mana agensi nak photoshot budak nie???..hehe ~~

22 comments:

Shiela Latif said...

patutlar best jer header baru ni...anak buah awak ni comellah... :))

SuhAnA rAmlY said...

comel er!! :)

Faiz said...

comel2..hehe

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK GAMBAR FOTOGRAFI TERKINI DISINI****

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ kak shiela : hehe...nak letak gamba uncle die, mcm malu sikit..malu la...dah kurang comel... :) BTW, thanx

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ SuHAnA : ...Thanx... :)

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ Faiz : ..welcome...jemput2 la komen selalu... BTW, much thanx :)

Cekodok said...

comey geng.. hehe

finaz said...

eeiii,,,comelll nyee die,,,,

WanFadhilah said...

alalalala... comel!!! mata bulat dan bersinar.

Di Sebalik: Aku Dah Tengok Hikayat Merong Mahawangsa!!!

nisa said...

comelnye budak tu..bibir kecik je..tomei2..

nisa said...

comelnye budak tu..bibir kecik je..tomei2..

aniswany said...

alolo...tomey2 nyeee

mrs Gee :) said...

alahai.. tomey tomey bb aqiff..

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ Cekodok : hehe...budak-budak :)

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ finaz : ..kecik2..dah besar nnt, x komel :p

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ WanFadhilah : ...yup..mane die cantek :)

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ nisa :...mata ngan bibir die cun :)

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ aniswany :...lau nk tahu, die berbeza ngan abg die..hehe

Mustaffa Khairul Azzam said...

@ mrs Gee : ..nk jadi mak angkat die x??hehe

HATYCIKNUURUL said...

wahhh,bulu mate!,.msti cntek blu mate die,.dlm gmbr pon dh nmpk,.hehe,.salam si comel ye ble blk kg,.ewaahh!,.haha,.

MiSs YuU said...

gile comey budak ni!!!

i am S!L4H.. said...

adehhh mate die. mahal !
comeyy2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...