Pages

Friday, February 11, 2011

Gemilang

Tetiba je kan tajuk 'Gemilang'. Sebenarnya aku baru jer habis marathon 3 episod drama terbaru di TV3, drama Gemilang setiap hari Isnin jam 9 malam. Tak pasal-pasal aku membuat promosi percuma bagi pihak produksi dan TV3...ai ceh ceh..tak pe demi awek cun, Tiz Zaqyah :)
*pic ini aku curi dari fanpages Tiz di FB*
Dah 3 minggu dah cerita ini ditayangkan di TV3 tapi ketiga-tiga minggu tue la aku tak sempat nak tengok. So, biasanya kalau dah terlepas, aku confirm tak akan follow tapi disebabkan cerita ini arahan en Kabir Bahtia, malam tadi aku terus mencari link download kot-kot ada yang bermurah hati record dan share. See, akhirnya aku jumpa dah terus mendownload untuk simpanan aku :) Guess what? Tak rugi dan sungguh tepat firasat aku mengenai cerita arahan en Kabir ini. Dengan jalan cerita yang lain daripada yang lain, kesan sinematografi yang cool sangat, pelakon yang tip top serta macam-macam aspek lagi, memang tak salah aku meminati cerita keluaran Filmscape ini. Manjalara, Kekasihku Seru dan Nur Kasih antara drama lain arahan en Kabir dan keluaran Filmscape yang aku follow giler-giler.

So, kepada peminat drama Melayu di luar sana, masih belum terlambat untuk anda ikuti jalan cerita Gemilang ini. Nak detail pasal sinopsis, search jer kat Uncle Google tak pun baca di sini. Kalau nak simpan buat koleksi, boleh la download [berani giler aku promote :)] kat link dibawah ini. Aku cuma berkongsi linknya sahaja. daa~~
Episod 1
Episod 2
Episod 3

~credit to uploader~

6 comments:

Addam Juhari said...

gambar citer ni smart giler

blog-tips-kurus said...

cerita2 Khabir mmg best!

+akufobia+ said...

haha.malas nak tengok.

tehr said...

jom tengok
baru je start ni
hehe

fun4u said...

Have a nice day also visit me at http://adsense-adword-info.blogspot.com/
thanks

a loqman said...

ziarah rakan blogger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...