Pages

Thursday, July 8, 2010

Polis periksa kemaluan Ariel


erm dalam tengah syok membaca kisah kemenangan Sepanyol pagi tadi, tetiba aQ tertarik dengan 1 berita di Kosmo Online pasal kisah si Ariel Peterporn tue. Berita di Kosmo itu menceritakan tentang ujian pengecaman fizikal ke atas Ariel bagi mengesahkan kesahihan klip video lucah yang tersebar meluas. Ini aQ quotekan sikit pasal berita itu

JAKARTA - Polis Indonesia telah melakukan ujian pengecaman fizikal menyeluruh untuk mendapatkan maklumat bagi mengenal pasti pelaku klip video lucah yang membabitkan penyanyi Ariel Peterpan, pengacara Luna Maya dan Cut Tari, lapor sebuah akhbar semalam.

Seorang jurucakap polis, Marwoto Soeto semalam menyatakan, ketiga-tiga selebriti tersebut menjalani pemeriksaan anatomi tubuh, bermula dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.

"Kami periksa bahagian dalam dan luar, baik yang dapat dilihat dengan mata kasar atau sebaliknya. Semuanya kami periksa, misalnya kakinya berapa sentimeter, tangannya berapa sentimeter dan bentuk tubuhnya juga diukur," kata Marwoto.

Menurutnya, alat kelamin Ariel turut diperiksa dalam ujian tersebut.

Berdasarkan hasil ujian fizikal itu yang dibocorkan kepada media tempatan, panjang zakar Ariel adalah 21 sentimeter.

Ketika diminta mengulas mengenai laporan media itu Marwoto berkata:" (Panjang kemaluan Ariel) mungkin kurang satu sentimeter daripada 21 sentimeter. Saya tidak pasti. Itu kerja forensik," ujarnya sambil ketawa.

Giler details polis dekat Indonesia tue buat siasatan kes Ariel nie sampai seluruh inci tubuh kene periksa. Nasib badan la kan.

16 comments:

suhaisweet said...

Visiting here friends..Nice..Special Contest & u might win one Don’t Miss it!

perempuan ITU said...

haha. kelakar jelah. siapa suruh buat hal.

puterapescado said...

@suhaisweet

thanx..already visiting u

puterapescado said...

@perempuan ITU

kan!!!
dah la siap bgtaw size..ish..kan dah malu..

ChanteqShopp. said...

hihihi...habis luar dalm...sape srh buat perangai...

Nashays said...

pembaris cap ape de gune tue..??

puterapescado said...

@ChanteqShopp.

hehe...kalau luar jer xpe la kan..
nie dah dlm sekali..padan muke die..
oops...hehe

puterapescado said...

@Nashays

pembaris???
hoho...kene tnye en polis itu :)

tim said...

giler ape punya investigate
btw..kantoi..!!hahaha 21 beb

nas said...

mak aii..21 cm..panjangnyer.......isk2..tu pon nak gtaw si forensik nie..ehehe

puterapescado said...

@tim

erk...kantoi 21..haha
bangga ke malu???hohoho

puterapescado said...

@nas

panjang erk???
haha...2 la...kesian ariel..
xpasal2 kantoi brape panjang..huhu

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

haaaaaa????

puterapescado said...

@♥PrinCeSs KellY Eun♥

terkejut erk???
hehe

Nur SyafiQaH ZulkiflY said...

euwwwwwww

SkEMmAtiXx said...

panjang tu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...