Pages

Friday, July 9, 2010

Award Khas CRYSTAL

ok dikesempatan hari Jumaat yang mulia ini, kali ini saya hendak membawakan entri khas yang mana saya telah memperoleh 1 award dari Cik Anna iaitu award khas CRYSTAL. award ini diberikan atas sebab saya telah menjadi follower blog beliau yang ke-100. special thanx to Anna atas award itu. saya amat menghargainya.

okey..kepada sesiapa yg masih belum mengenali cik Anna ini, beliau merupakan sahabat satu universiti saya iaitu UTM - a Research University. wow tetibe plak nak promote yang UTM telah dapat status Research University (RU) baru-baru ini. pada pengamatan saya, beliau ini mungkin salah seorang pelajar yang aktif berdasarkan beberapa entri beliau. mungkin lepas ini boleh jadi teman berpersatuan saya di UTM.

comel kan blog cik Anna nie secomel empunya diri :) sekali lagi thanx yea ci Anna atas award khas CRYSTAL tue. moga kita berjumpa di UTM bila semester baru bermula nanti :)

6 comments:

annazanariah said...

wahhh.. tepuk tangan...! tak sangka mus nak buat entri tentang award ni jgk.. hihi.. teruja owhh..
actually anna mmg akan selalu join2 program. ada kelapangan boleh jumpa. stay kolej mana? Anna KTF terchenta.. lalalalla~

Botak said...

meh bak sini no phone cik anna tu...
kehkehkehkeh...
:P

puterapescado said...

@annazanariah

hehe...kene wat gak..anna dah wat utk mus :)
maybe 1 day kite join 1 program..hehe..
erm dok KDOJ...sem nie SUKAM :)

puterapescado said...

@Botak

en Botak nak num phone die????hehe..
mus pun xde num die...
try la mntak :p

annazanariah said...

mus secretariat sukam ke?
penah dtg meeting kat KTF?

@Botak jom singgah blog anna.. :)

Anonymous said...

ремонт квартиры
ремонт квартира
отделка ремонт квартир
ремонт квартир офисов
ремонт квартир стоимость
квартира под ремонт
ремонт квартир ключ
ремонт квартир под ключ
ремонт квартир москва
ремонт квартир в москве
ремонт квартир цены
ремонт квартир объявления
отделка квартиры
отделка квартир офисов
ремонт отделка квартир
ремонт и отделка квартир
отделка квартир
отделка квартир косметический ремонт квартиры
отделка помещений ремонт квартир офисов
отделка помещений квартиры
ремонт отделка квартир офисов
отделка квартир под ключ
отделка квартир дизайн
отделка ремонт квартир ключ
ремонт квартир под ключ отделка

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...