Pages

Sunday, June 20, 2010

Semarakan WC 2010 Contest !!!

Yess...cek ke-2 dr nuff dah dapat walaupun x banyak... cukuplah buat tambang bas nak balik JB nanti :) . Semperna kehadiran cek itu, ingat nak share dngn semua pengunjung ke sini. So, kebetulan sekarang musim WorldCup 2010, aQ dngn ini mengajurkan 1 contest yg amat mudah utk disertai. Contest ini bukan sahaja utk kaki bola, tetapi kepada semua kaki-kaki yang menjejak ke blog ini.

Syarat-syarat yg mudah itu :

1. Tempekkan banner di atas tue dlm blog korang & link kan en3 ini. [menjadi follower bukan 1 syarat wajib, tapi kalau nak jadi, lagi baik]

2. Korang cuma perlu teka & senaraikan pasukan-pasukan yang bakal beraksi untuk :
a) 2nd round (16 pasukan)
b) Quater (8 pasukan)
c) Semi (4 pasukan)
d) Final (2 pasukan)

3. Then, ramalkan Juara WC 2010

4. Semua jawapan korang hendaklah dijawab dalam satu en3 korang dan postkan link tue kat bahagian komen. Korang akan diberikan 1 nombor utk lucky draw

5. Pemenang akan ditentukan melalui jumlah tekaan nama yang betul. Jika terdapat lebih drpd seorng, pemenang akan ditentukan berdasarkan siapa cepat tinggalkan link

Ha, tue je syaratnye. So, utk memudahkan lagi korang meramal, aQ sertakan senarai kumpulan serta jadual perlawanan utk 2nd round dan ke atas sebagai rujukan korang.
Senarai pasukan dan kumpulan
Jadual utk 2nd round & keatas

Hadiah??? Buat masa ini, [mungkin akan ditambah dari semasa ke semasa]
Tempat pertama : Topup RM40
Tempat kedua : Topup RM 20
Saguhati 2 pemenang : Topup RM 5

Hadiah misteri untuk lucky draw akan diberikan.

Tarikh tutup : 25 June 2010

12 comments:

rutikeben said...

wow..nnti saya joinnnn~!

Stargone said...

menarik gak ni. kena buat kaji-selidik dulu sebelum join. hehehe!

qaseh said...

nk join jgk tp xreti. ngeh2..bukn tau sgt psl bola ni..

pape pon sila ke blog n tgk bola. pastu komen la sciput..huhu

puterapescado said...

@rutikeben

masuk2...kite meriahkan WC nie.. :)

puterapescado said...

@Stargone

erm...jom join...
hehe..sikit2 jer cukup..
ramal jer siape :)

puterapescado said...

@qaseh

erm..tak try tak tahu..hehe..
try jer...
list name team dah ade :)

qaseh said...

tgkla cena..kalo ase nk join, sy men redah je team mana.huhu

puterapescado said...

@qaseh

hantam sajalah labu :)

kak ina mail said...

Tahniah dapat check ke 2 dari nuffnang.belanja.

JUN said...

wew, udah mau deadline ;)

PUPUT said...

cam nak join je..tp cam xsempat lak nak belek2 team mana satu..hehe...

♥xaturen♥ said...

Masuk jangan tak.. best ni... dapat duit..!

http://www.loginwang.com/?a=xaturen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...