Pages

Monday, March 22, 2010

Out to Dungun (26-29 March) - SMK Agama Kuala Abang


Dah macam cikgu kaunselor pulak aku 2,3 minggu nie. Padahal masih lagi bergelar pelajar IPT. Weekend lepas berjalan-jalan pergi Angsana.. Konon nak tengok jelajah ABP. Ye la...2 minggu dah asyik-asyik out pergi aktiviti luar. Minggu nie pulak pergi SMK Agama Kuala Abang utk Kem Kepimpinan Pelajar sekolah tue... Letih tue tak yah cakap la tapi best. Selain dapat membantu serba sedikit pelajar (kalau objektif tercapai la...), melalui aktiviti inilah yg mengajar aku jadi lebih confident dalam berhadapan dngn pelbagai situasi. SMK Agama Kuala Abang, tunggu kedatangan kami dari Skudai pada weekend nanti.

Antara sekolah yang telah aku pergi berprogram : SMK Layang-Layang,Kulai, SMK SETA,JB , SK Taman Desa Skudai, Sk Maju Jaya, MRSM Muar, SM Teknik JB dll dan bulan 4 dan 5 ada lagi 3 buah sekolah dalam perancangan. Seronok dpt berkongsi pengalaman dan membantu serba sedikit adik-adik ini dalam mencorak tujuan meraka.

p/s : ramai betul yg menganggap aku nie cikgu...tapi tak pe la...maybe one day betul-betul jadi :)

7 comments:

MineMixs said...

Sye x- SMKAKA..
SPM 2004.

Motivate lh adeq2 di sne spaye m'jadi insan cmerlg..Jasamu bakal dikenang sepanjang zaman.. :)

puterapescado said...

oh ye ke....
wah SPM 2004????sama la kite...

InsyaAllah kami akan lakukan yg terbaik demi agama, bangsa dan negara... doa2kan yg terbaik utk kami semua :)

MineMixs said...

owh..sebaya rupanye..hehe
Sye doakan kalian dapt bt ngan bgus..
org motivasi hebt2 sume.. :)

NichKhun said...

praktikal ke encik puterapescado ney?

puterapescado said...

hoho..tq tq to minemixs...

to nichkun : x la..nie activiti luar kelab kat u..memang selalu buat program mcm nie..saya bukannyer cikgu pun..:)

Faizal Syukri @ Peja said...

Peja ex SMKAKA SPM 2001 1st batch pengambilan 1997... Time tu namanye SMKARA.

Anonymous said...

salam sy nak tanya,pakej matapelajaran di sekolah ni macam mana ya??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...