Pages

Friday, September 3, 2010

Balik Kampung

salam semua...sekarang mood mus adalah sudah berada dalam mood raya. pagi ini jam 9.30 am mus akan bertolak pulang ke kg di Bota Kiri, Perak dari Skudai ini. ha...nampak kan signboard kat atas ni...ha tue la tempat kelahiran mus...sekarang ini tengah packing barang sambil layan lagu raya...perjalanan dari Skudai ke Bota ini memakan masa sampai 8 jam....tapi bak lirik lagu Sudirman "perjalanan jauh tak ku rasa, kerna hati ku melonjak sama...." oh...dah la bercuti 2 minggu...yes..tak sabar nak shopping dengan family sambil masak lemang serta main mercun
dan yang bestnya tentulan tak sabar nak jumpa Bonda & Ayahanda yang terchenta...mak abah...tunggu kepulangan anakmu ini :) dan tentu juga cuti ini boley bermain dngn anak buah mus yang ramai...tengok gambar tue...ada 8 orang tapi jumlah sebenar 10 orang...sorang jer gadis...tahun ini Acik Mus tak boley lagi nak kasi duit raya erk...maklum la status pelajar lagi...

so, mus dan ucapkan selamat menyambut hari lebaran tak lama lagi..yg lambat lagi nak blk kg tue, sabar yerk...lepas ini mus akan bersiaran dr rumah terchenta...sayonara...

10 comments:

diana said...

tak jauh la dengan kg saye.
kg saye kat beruas..
tapi kalau naik bas,boleh
muntah jugak la.
hahah

Cik Bucken said...

meghiahhhnyeee
^_^
raye lg skli dpt la duit raye dr acik mus tu..ohoh

puterapescado said...

@ diana : beruas???erm dekat gak la...tapi jalan ala-ala nk g genting plak :)

puterapescado said...

@ Cik Bucken : insyaAllah.... erm meriah kan... dngn Cik Bucken sekali boley dapat duit raye (^_^)

waveX said...

bota ni..

ASSOYFINGER67 said...

salam..alhamdulillah dah kat kg...Selamat berpuasa kat Kg MUS..dan SELAMAT HARIRAYA....enjoy every single of your moment and dont waste it ok!HUHU

ASSOYFINGER67 said...

salam..alhamdulillah dah kat kg...Selamat berpuasa kat Kg MUS..dan SELAMAT HARIRAYA....enjoy every single of your moment and dont waste it ok!HUHU

ASaDa RyutaRo said...

hohoho.. selamat balik kampung n selamat hari raya..

best klu berbuka ramai2 kat kpg.. huhu..

padin said...

hahahah ko Bota Kiri, aku Bota Kanan ekekee, tapi kat Felcra nun, tau kan, hehe Felcra Nasaruddin

delour said...

salam mus..selamat hari raya aidilfitri maaf zahir&batin..

ikhlas dari delour & keluarga=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...